Objavila video!

Nives se pohvalila kako to ona zavodi, a onda se dogodio trenutak kojem se nitko nije nadao!

Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 9 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 3 +19 Nives Celzijus Galerija

Nives Celzijus objavila je novi video na profilu na Instagramu kojim je izazvala brojne pozitivne reakcije svojih obožavatelja.

Nives Celzijus je svojim obožavateljima i pratiteljima na profilu na Instagramu pokazala svoje zavodničke vještine, a pritom je neke i dobro nasmijala.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus "past ću u nesvijest" Nives Celzijus pokazala novi detalj kojim je ukrasila svoje zamamno tijelo: "Jeste li upoznali moj novi...?"

40-godišnja Nives objavila je video u kojem se zavodljivo izvija i namješta dok kleči na podu, a onda u jednom trenutku počne kihati što zapravo nitko nije očekivao pa je time osvojila dodatne simpatije.

"Ja kad zavodim", napisala je uz video.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

"Nazdravlje Nives, hahah", "Pao i sivi sokol sa neba, koja si ti beba", "Wow kraljica", "Možda ima i ljepših žena i zgodnijih i mlađih, ali malo koja ima seksepila kao ti", "Medeno", "Kako si lijepa", "Zavela si me", poručili su joj obožavatelji u komentarima.

Nives je ovo ljeto svojim obožavateljima začinila s brojnim fotkama u minijaturnim bikinijima, a nedavno je na svom profilu na Instagramu objavila nešto drugačiju fotografiju. Na njoj pozira u bijelom pripijenom kombinezonu u kakvom je još nismo vidjeli i to u pozi čučnja u kojoj je njezina bujna pozadina došla u prvi plan.

"Taj pogled ispod obrva...", napisala je Nives uz fotografiju.

"Wow, sexy", "Poza je savršena", "Prelijepa i predivna lutkica", "Imaš tako opasan, izazovan pogled, baš seksepilan", "Ljubice obaraš", "Stvarno opasno", "Bravo ljepotice", "Kakvu guzu imaš", "Goriš ljepoto", "Savršen pogled", zaključili su njezini obožavatelji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 +25 Jennifer Lopez Celebrity Jennifer Lopez objavila neviđene fotke s vjenčanja, ovakva bajka rijetko se kada viđa!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović 2 +25 Kolinda Grabar-Kitarović Celebrity Kolinda u pripijenoj haljini istaknula liniju za poželjeti, pogledajte fotke zbog kojih joj pišu da je najljepša!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene