Ma koji sram

Ne srami se svojeg tijela - domaća pjevačica pokazala adute!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Njezin Instagram profil je uistinu neiscrpan izvor zabave.

Nives Celzijus jako vodi računa o tome da nas, ako ne baš svaki, ono svako drugi dan razveseli nečim što objavljuje na svojim društvenim mrežama.

 

A photo posted by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Pogledaj i ovo Nives Celzijus "Takvu te najviše volimo" Nives Celzijus pokazala je svoju prirodnu ljepotu pa sve oduševila: "Bez filtera, filera, botoksa, to sam samo ja!"

FOTO Kod Nives sve poispadalo: 'Zašto me nitko nije upozorio?'

Fotografija na Instagramu izazvala je različitie komentare, iako, iskreno, sve smo to već do sada vidjeli. Muški dio populacije je uglavnom bio zadovoljan dok je većina žena komentirala kako Nives pretjeruje s golotinjom. Jedna je djevojka napisala, 'Draga @nivescelsius nerazumijem nesto...kako mozes biti takva i pokazivati golotinje...tako te se hrvati srame i samo nasa lijepa drzava postaje ruzna..ocekujem kometar od tebe za ovo'.

 

Nives je, (zar ste sumnjali) na ovo imala spreman odgovor, 'Suludo mi je uopće komentirati takve gluposti. Misliš da bi se hrvati trebali sramiti sto me jedan Daily mirror proglasio najljepsom zenom nogometaša, Bild i njemacki FHM jednom od najljepsih žena na svijetu, kao i primjerice brazilski Vip magazin, spanjolska Marca, indonezijski i malezijski Maxim i još brojni, brojni? ..zaista me sramota; ) @onlygirlintheworld37'.

Uz sliku je napisala, 'Ljubav je ko lutrija, a dobitni broj sam ti jaaaaaa...' Mnogi su odmah postavili pitanje gdje se ta lutrija može odigrati.

Ma imaš pravo Nives, kad ćeš ako nećeš sada!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene