Pravi rojac

Nives proziva Seve i Rozgu: 'Drago mi je da i starije kolegice uživaju'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Domaće glazbene pop zvijezde imaju opaku konkurenciju.

Ona se ne boji pokazati što ima, a ni reći što misli. Nives Celzijus oživila je svoju pjevačku karijeru novim singlom 'Karanfil', a sada svojim nastupima uveseljava publiku.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus "past ću u nesvijest" Nives Celzijus pokazala novi detalj kojim je ukrasila svoje zamamno tijelo: "Jeste li upoznali moj novi...?"

Protekli je vikend nastupala u Varaždinu, a na svojem Facebooku objavila je i kolaž fotografija dekoltea navodeći kako joj je drago što i njezine starije kolegice poput Severine i Jelen Rozge prate njezin primjer.

Nives i njezin hipnotizirajući dekolte zagrijali publiku u Varaždinu

'Baš mi je drago da starije i iskusnije kolegice uživaju u ovakvim fotkicama kao i ja. Što kažete karanfilčići moji?', pita se provokativna Nives. Za vikend  je i popularna Severina  objavila seksi fotku u negližeu, a ni Rozga nije zaostala pa je objavila fotografiju uz stih iz svoje pjesme 'Opušteno čekam te sama...'. 

Narednih mjeseci već je rasprodana s koncertnim obavezama, a idući vikend održat će dva koncerta s pratećim Studio bendom. U petak će zapjevati Splićanima u klubu Tropic, a dan kasnije, u subotu, nastupa u diskoteci Acapulco u Širokom Brijegu u Hercegovini gdje će primiti i nagradu za zabavni Hit godine.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene