Bez dlake na jeziku

'Nisam se još udala, ali sam se udu dala'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'Odlučila sam ovo ljeto malo plesati i piti', rekla je Alka Vuica sinoć na Narodnom radiju gdje je premijerno predstavila novu pjesmu 'Rundu daj'.

U novoj pjesmi Alka Vuica poručuje da bi rušila vladu, sa svojom vojskom žena u štiklama i halterima, a uskoro će napraviti i prigodni videospot.

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

Izlazak svog najavljenog albuma radnog naslova 'Alkina kafana' pomakla je za nekoliko mjeseci. 'Projekt sa tamburašima se malo odužio, ali album je gotov. Puno je bolje ići sa tamburašima na jesen, kad krene berba grožđa, a zato sada imam jedan ljetni hitić', poručila je Alka opovrgavajući napise da joj je veza u krizi.

>> Alkino vjenčanje na Kubi odgođeno

'Nisam se još udala, ali sam se udu dala. U vezi sve štima, moj dragi i ja sutra putujemo u Toronto, gdje ćemo biti gosti na Halidovoj turneji', rekla je Alka, koja će u Kanadi ostati 10-ak dana.

Gostujući u Glazbenom showu Dalibora Petka, Alka je zaigrala i igru pozivanja runde.

Rekla je da bi Mladenu Grdoviću pozvala rundu bevande, Vuci i Zrinku Tutiću dobrog vina, a Severini šampanjca.

'Predsjedniku Josipoviću pozvala bih rundu urbanih bandova da ga totalno udave, a Arsenu Dediću dobar eko sok', rekla je Alka.

U njenom 'rundanju' Petar Grašo dobio bi muškat, a Halid pite. 'Mom Dikančetu zna se što ide – dupli whiskey i to Jack Daniels', rekla je, a jedina koja je ostala bez runde je Vlatka Pokos. 'To je čista provokacija', nasmijala se Alka.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene