Progovorila o kilogramima

'Nisam imala problema, ali mislili su kako sam anoreksična!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U posljednje vrijeme zbog privatnog života je bila tema medijskih napisa, a ne zbog glazbe kojom se bavi odmalena.

Riječ je o LeAnn Rimes, koje je u intervjuu za DailyMail progovorila o tome kako je veza s Eddiejem Cibrianom bila pod stalnim povećalom javnosti.

Pogledaj i ovo showbuzz I dalje ima ono nešto Sjećate se ovog ljepotana s neodoljivim rupicama na obrazima? Uspio je razoriti čak dva braka, a evo kako danas izgleda i što radi

Naime, kada su se upoznali, oboje su bili u braku, stoga su ostavili svoje partnere i nakon četiri godine stali pred oltar. Sve je to utjecalo na Rimesino zdravlje.

>> Na kraju rehabilitacije priznala da je - uživala!

'Mislim, ljudi su tvrdili kako sam anoreksična, ali ja nisam imala problem s jedenjem, jela sam stvarno tonu. Pojela bih supruga ispod stola! Ali prolazila sam kroz grozno razdoblje, i jednostavno nisam spavala – moj um nije htio usnuti i moje srce je bilo potpuno slomljeno. Sada sam zadovoljna svojim tijelom, iako sam poput većina drugih žena, i imam određene dvojbe ponekad. Ali je lijepo što imam supruga koji mi cijelo vrijeme govori kako sam lijepa. Ja mu kažem kako sam nabacila nekoliko kilograma, a on kaže :'Odlično!', ispričala je LeAnn.

Ističe kako je zbog stalnog pritiska u medijima, i raspada braka izgubila na kilaži, a sve je to i rezultiralo odlaskom na rehabilitaciju.

Ipak, danas je LeAnn sve loše ostavila iza sebe i uživa u braku s Eddiejem. U karijeri je osvojila dva Grammyja, tri nagrade 'Academy of Country Music' i rekorde prodaje od 40 milijuna albuma diljem svijeta. I sada je poručila bacam se na posao i snimam novi materijal!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene