Zavodljiva Ivana osvojila mnoge

'Nisam htjela površne scene seksa, htjela sam to napraviti kako spada!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hollywoodska glumica hrvatskih korijena otkrila je neke nove detalje o svojoj ulozi u seriji koja je podigla mnogo prašine.

Ivana Miličević živi u Americi od svoje pete godine kada je u zemlju stigla s roditeljima, ocem Damirom i majkom Tonkom. Odselili su se u Michigan, a tad je dobila i brata Tomu koji je također uspješan u svijetu glazbe jer je gitarist benda '30 Seconds to Mars' Jareda Letoa.

Pogledaj i ovo Naslovnica knjige U Valerijinoj koži postale pravi hit! Svi ih uspoređuju s popularnim prijateljicama iz "Seksa i grada", a evo što su ove četiri dame napravile da to zasluže!

>> Žive američki san: Oni su najtraženije zvijezde iz regije u Hollywoodu!

Ivanina uloga u seriji 'Banshee' izazvala je veliko zanimanje javnosti,a u seriji ima ulogu Carrie Hopwell, zloglasne kradljivice dragulja. O škakljivim scenama seksa o kojima se dosta pričalo u posljednje vrijeme, Ivana je progovorila za 'Studio'.

'Nisam htjela snimati nikakve površne scene seksa. Dapače, htjeli smo odvažne i hrabre, realne scene koje su važnije da bi se priča ispričala kako treba. Htjela sam to napraviti kako spada! Zbilja je iritantno kada se prikazuju scene oralnog seksa na ženi, a sve je snimljeno naopako. Hajde da to napravimo prirodno, bez nepotrebne odjeće, onako kako se to odigrava u spavaćoj sobi jednog bračnog para' otkrila je Ivana.

Nadodala je kao je sretna što konačno ima malo drugačiju ulogu, a kaže da se potpuno uživjela u rolu odane supruge i majke. Inače, osim po brojnim ulogama koje su iza nje, Ivana je poznata i kao jedna od najboljih prijateljica Charlize Theron.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene