Tako lijepa, tako rijetko viđena

Nestala iz javnosti: Jedna od najljepših Hrvatica uhvaćena u noćnom životu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nina Slamić bila je na koncertu Jole i Željka Joksimovića.

Nekada Miss Hrvatske, Nina Slamić, u javnosti se pojavljuje – gotovo nikada. No očito nije mogla odoljeti pa je otišla na koncert Željka Joksimovića i popularnog Jole.

Pogledaj i ovo Nina Slamić Gudeljević Ljepotica bila i ostala Jedna od najljepših Hrvatica ovako je izgledala dok je žarila i palila pistom, a sada se pojavila nakon dugo vremena!

Tamo je i uhvaćena fotoobjektivom. Nina se došla zabaviti u okolicu Zaprešića i uživati u Rujanfestu. Kako nas ovih dana ne grije sunce, Nina je u noćni izlazak izašla u džemperu.

Nina i danas plijeni pozornost svojom ljepotom, no iz javnosti se povukla. Vodi miran i obiteljski život.

U bračnu luku s poduzetnikom Hrvojem Gudeljevićem uplovila je 2004. godine, a danas su ponosni roditelji troje djece. Najstariji sin Ante ima 12 godina, kći Lucija 11, a najmlađi sin Šimun napunio je 6 godina. Popularnost koju je svojedobno imala nije joj, kaže, ništa posebno donijela, ali ni oduzela. Sretna je što živi mirnim obiteljskim životom i ne žali što su dani najveće slave sada iza nje. "Nimalo mi ne nedostaju ti dani. Jedino što mi je ostalo jest jako lijepo iskustvo, i da mogu mijenjati vrijeme, ne bih ništa promijenila. Ostavila bih sve isto. Imam Facebook, ali je isključivo privatni. Samo za mene i ljude s kojima se družim. Svoju intimu i privatni život držim isključivo za sebe i smatram da će to tako ostati i ubuduće. Nemam potrebu dijeliti nešto svoje privatno i intimno s drugim ljudima'', kazala je Nina za Dnevnik.hr prošle godine.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene