kontroverzna manekenka

Propisno se osramotila: Nina Morić ušla u politiku pa napravila veliki blam

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svojim političkim angažmanom Nina proteklih nekoliko mjeseci puni novinske stupce talijanskih medija.

Bivša manekenka Nina Morić nedavno je svoju karijeru počela graditi u sasvim drugom smjeru. Rođena Zagrepčanka, koja već godinama živi u Italiji, postala je aktivan član talijanskog radikalnog pokreta CasaPound.

Pogledaj i ovo Fabrizio Corona (Foto: Instagram) lavina reakcija Bivši suprug Nine Morić s njihovim sinom pozirao u tangama i neukusnom porukom izazvao zgražanje: "Jadan mladić!"

Svojim političkim angažmanom Nina proteklih nekoliko mjeseci puni novinske stupce talijanskih medija ne bi li svojom popularnosti pomogla pokretu koji, kaže Nina, ne dobiva dovoljno medijskog prostora. Bivša manekenka zadužena je za društvene i komunikacijske aspekte stranke.

 

Ma Che freddo fa

A post shared by (@nina__moric) on

"Rođena sam u komunističkom režimu i znam što znači nedostatak slobode", izjavila je Nina u nedavnom intervjuu za talijanski list Corriere della sera. Iako se brojni članovi pokreta javno deklariraju kao fašisti, Nina tvrdi da CasaPound nije fašistička skupina. "Fašizam je postojao prije 70 godina, više ne postoji. Pretjerano je CasaPound povezivati s fašizmom. Fašisti su, na primjer, okomili na gay ljude, a mi mislimo drugačije. Nikad nismo dali rasističku ili ksenofobnu izjavu", ističe Nina koja je u stranci zadužena za društvene i komunikacijske aspekte.

No, o tome je li doista adekvatna osoba za tu poziciju dalo bi se raspravljati. Naime, tijekom intervjua novinari talijanskog lista Ninu su upitali tko je bio Ezra Pound po kojem je stranka dobila ime."Mislim da je bio britanski pisac",odgovorila je Nina za američkog književnika i pjesnika koji je dao otvorena podršku fašizmu, ali i postao jedna od najkontroverznijih ličnosti američke književnosti zbog potpore Silama osovine. Takvi gafovi definitivno se ne bi trebali događati osobama zaduženima za komunikaciju s javnosti.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene