"Kao anđeo"

Velika transfomacija Nine Morić! Manekenka neprepoznatljiva na Instagramu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Atraktivna Nina Morić ovih je dana tako pokazala novu boju kose, na Instagramu se pohvalila fotografijom na kojoj pozira s platinastom perikom te šiškama.

Zagrebačka manekenka s talijanskom adresom, Nina Morić, zbog prirode posla često mijenja imidž, a ovih dana pokazala je tako svoj potpuno novi imidž. Atraktivna brineta ovih je dana tako pokazala novu boju kose, na Instagramu se pohvalila fotografijom na kojoj pozira s platinastom perikom te šiškama, a na sebi nosi bijeli triko i vrtoglave platforme.

Pogledaj i ovo Fabrizio Corona (Foto: Instagram) lavina reakcija Bivši suprug Nine Morić s njihovim sinom pozirao u tangama i neukusnom porukom izazvao zgražanje: "Jadan mladić!"

Vjerojatno je Nina pozirala za neko modno snimanje, budući da je ubrzo objavila i fotografiju na kojoj ponovno ima svoju smeđu kosu. Obožavatelje je oduševila svojim izdanjem pa su joj tako neki obožavatelji napisali da izgleda kao najljepši anđeo te da joj još samo nedostaju krila. Bilo je i onih kojima se Ninina transformacija nije baš svidjela, no, o ukusima se ne raspravlja. Kad je Nina u pitanju, njene duge noge sve ionako bacaju u drugi plan.

 

A post shared by

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene