446580
446580
446580
446580
446580

NINA MORIĆ IZVRIJEĐALA OBOŽAVATELJE: 'Umjesto da ste mi zahvalni, vi pišete o otmici'

  • , 14.08.2016., 15:32
  • Autor:
  • komentara

Nakon što se pisalo da je oteta, Nina Morić oglasila se na Facebooku.

 
 
 
 
Nina Morić (Foto: Instagram)
Nina Morić (Foto: Instagram)

Nakon što je objavila poremećeni video na svom Facebooku, Nina Morić se oglasila i statusom. Ljude koji je prate na društvenim mrežama nazvala je poremećenima, jer su vidjevši video, pretpostavili da je manekenka možda oteta.

'Čovjek napravi video u kojem govori da je dobro, a vi umjesto da mi zahvalite (jer u trenutku kad sam snimila video, sve su osobe koje mi znače, pa i moj sin, bile sa mnom ovih dana), jer nisam bila dužna to napraviti, zbog dvije ruke iza leđa, što radim uvijek, pretpostavljate da se radi o otmici. I onda sam ja luda, a ne vi?', poručila je Nina obožavateljima nakon svega.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se