BRAVO!!!

NINA KRALJIĆ ODVELA HRVATSKU U FINALE EUROSONGA!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U finale se, nažalost, nisu plasirali kandidati iz Bosne i Hercegovine te Crne Gore. Nina Kraljić bila je prehlađena, no lavovski se borila za ovaj uspjeh!

Nina Kraljić oduševila je Europu svojim sjajnim glasom, pa je odvela Hrvatsku u finale Eurosonga! Među deset finalista, našla se i naša kandidatkinja! U finale se, nažalost, nisu plasirali kandidati iz Bosne i Hercegovine te Crne Gore.

Pogledaj i ovo Franka Batelić (Foto: Instagram) Tko je bio najlošiji od njih? Neki se na Eurosongu baš i nisu proslavili, ovo su bile hrvatske pjesme koje su se malo koga dojmile

U prvoj polufinalnoj večeri nastupili su predstavnici 18 zemalja, no samo 10 ih je prošlo dalje. U daljnje natjecanje idu: Azerbajdžan, Rusija, Nizozemska, Mađarska, Hrvatska, Austrija, Armenija, Češka, Cipar i Malta.

Jeste li očekivali Ninin plasman?

  • Da, bila je izvrsna
  • Ne, iznenadio/la sam se

Ukupno glasova:

Natjecanje se ove godine održava u Stockholmu, a naša kandidatkinja nastupila je peta po redu sa pjesmom 'Lighthouse'.

Nakon nastupa, Nina se zahvalila publici na engleskom, ali i hrvatskom jeziku. Sjajan je ovo povratak Hrvatske na Eurosong nakon tri godine, s čim se očito složio i voditelj, koji je Nini zahvalio na hrvatskom jeziku te rekao: 'Croatia, we've missed you'.

U avangardnoj kreaciji Jurja Zigmana, Nina je izgledala impozantno, a sve je pratio i njezin moćni glas. Unatoč prehladi, sjajno je izvela nastup!

Uoči natjecanja, Nina je danas saznala sjajnu vijest. Naime, proglašena je ovogodišnjom Miss Eurosonga, a kada je saznala vijest, Nina se u nevjerici primila za glavu. Još samo da je uspjeh nastavi pratiti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene