Baš kao i novi Bentley

Nina fatalna u crvenom - oduzima dah!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na spomen luksuza i udobnosti na pamet nam pada tek nekoliko auto brandova koji imaju dugu tradiciju na tom polju. Nije ni čudno da je u toj priči upravo pjevačica Nina Badrić.

Jedna od najprestižnijih svjetskih marki automobila odabrala je Rovinj, dragulj istarskog poluotoka za prezentaciju sedam svojih top modela. Bentley Roadshow će u slijedećih nekoliko dana okupiti stotinjak vjernih kupaca i ljubitelja ovog posebnog automobila iz cijelog svijeta, te će im osigurati poseban doživljaj vožnje prelijepim krajolicima koje samo Istra može pružiti.

Pogledaj i ovo Nina Badrić bol je ogromna Nina Badrić oplakuje tragičnu smrt djevojčice iz Srbije: ''Ovo je nenadoknadiv gubitak i nijedna kazna neće biti dovoljna''

Nina Badrić zapjevala u Parku prirode Velebit i proslavila uspješno razminiravanje

I dok mnogi o njemu mogu samo sanjati, naša pjevačica Nina Badrić iz prve je ruke doživjela luksuz. Uz najpoznatije modele Mulsanne, Continental GT, Flyin Spur... Bentley tim predstavio je i cijeli asortiman dodatne opreme koja upotpunjuje cjelokupni doživljaj ovog automobila.

Uzbudljiv zvuk, luksuzna unutrašnjost, te kvaliteta izvedbe privukli su i našu glazbenu divu koja je oduševljeno primjetila kako ovakav automobil zaista oduzima dah - i sama je tako izgledala u vatreno crvenoj haljini koja je naglasila njezinu figuru. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene