453094
453094
453094
453094
453094

O PONOVNOM ULASKU U BRAK "Pored mene će pred oltar stati pravi prijatelj"

  • , 11.10.2016., 08:18
  • Autor:
  • komentara

Iako je iza nje razvod s Bernardom Krasnićem, Nina nije izgubila vjeru u ljubav, ali ni u brak.

 
 
 
 
Nina Badrić (FOTO: Instagram)
Nina Badrić (FOTO: Instagram)

Četiri godine nakon razvoda od poduzetnika Bernarda Krasnića, Nina Badrić spremna je za brak. Iako su ju nakon rastave povezivali s brojnim muškarcima, čini se da se u Nininom životu još nije pojavio netko toliko poseban s kime bi ponovo uplovila u bračnu luku. No, ako se takav čovjek pojavi pjevačica ne strepi od ponovnog ulaska u brak.

"Brak je predivna zajednica ako je u njoj pravih dvoje ljudi. Sada znam da će pored mene pred oltar morati stati pravi prijatelj. Neko tko će biti sličan i blizak meni kao osobi, a ne neko tko je različit od mene", rekla je pjevačica.  Aludirajući na šestogodišnji brak iza sebe otkrila je da sebi više ne bi dozvolila pogrešan odabir.

Nina Badrić (FOTO:Instagram)

"Sto posto sam sigurna u ovo što sad izgovaram. Bez greške mogu skenirati neke stvari u životu koje nisam mogla prije", nadovezala se Nina. Njen bivši suprug Bernard Krasnić prošlo ljeto oženio je Laticu Ivanišević, a prema svemu sudeći i Nina traga za svojom srodnom dušom.

"Držiš se za kemiju dok je ima. Kad nestane, karakteri istrče i loše je kad shvatiš da više ne znaš tko je taj čovjek, kada se više ne razumijete. A kada ti je netko sličan i kada ti je srodna duša onda ga ne želiš izgubiti i boriš se za njega", zaključila je pjevačica za Blic.

Jedno je sigurno, Ninu bi vrlo rado ponovo vidjeli u bijelom sa zaljubljenim osmijehom na licu. Nadamo se samo da na to nećemo morati još dugo čekati.

OVDJE pročitajte i što je Nina rekla o Severininim "Silikonima".

Nina Badrić (Foto: Instagram)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se