pliva u novcu

Nina Badrić progovorila o životu najbogatije Srpkinje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nina Badrić i Sandra Meljničenko već su godinama bliske prijateljice.

Bivša srpska manekenka, a sadašnja supruga ruskog milijardera Andreja Meljničenka na prvi pogled živi život iz snova. No što se doista krije iza glamura i luksuza koji se vidi na van? Je li doista njezin život bajka otkrila je Nina Badrić, inače bliska Sandrina prijateljica.

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 1 šetala se Zagrebom Nina Badrić novom fotografijom zbunila pratitelje koji su uočili jedan detalj: "Ma je li to...''

"Mislim da je ona jedina osoba koju znam da ima takav prekrasan život", kazala je Nina u jednoj televizijskoj emisiji. Ona je ujedno i jedna od rijetkih osoba s ovih prostora s kojima je Sandra u kontaktu.

Ipak o odnosu s bogatašicom nevoljko govori u medijima jer prije svega poštuje intimu svoje prijateljice. Na pitanje je li Sandri čestitala na vijestima o prinovi, pjevačica je uspješno izbjegla odgovor. "Koliko se mi čujemo i kako se čujemo to želim da ostane među nama", kratko je kazala Nina, prenosi Blic.

Glasine o trudnoći pojavile su se još krajem listopada kada je Sandri iznenada pozlilo tijekom odmora na jahti nakon čega je u javnost procurila informacija o trudnoći.

Nina i Sandra upoznale su se prije gotovo 10 godina na svadbi Sandrinog brata Milana Nikolića na kojoj je Nina pjevala. U nezamislivom luksuzu uživala je i Nina za vrijeme svojih posjeta prijateljici u Rusiji, ali i tijekom krstarenja Karipskim morem luksuznom jahtom u vlasništvu ruskog tajkuna.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene