baš je vrckava

Svi su umirali od smijeha: Nina zapjevala o kajmaku i napravila novi hit!

Nina Badrić (FOTO: Instagram) Nina Badrić (FOTO: Instagram) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić, Sergej Ćetković (FOTO: Screenshot/In magazin) +0 Nina Badrić (FOTO: Instagram) Galerija

Nina Badrić pokazala je svoje autorske sposobnosti. Dok njezin kolega Tonči Huljić piše o ajvaru, Nina je odu odala kajmaku.

Nina Badrić i Sergej Ćetković bili su gosti ovotjedne emisije "Petkom s Petkom". Sjajni glazbenici zapjevali su neke od svojih najvećih hitova, a okušali su se i u pisanju stihova. Kako su oboje tekstopisci voditelji Mia i Dalibor pred njih su stavili zanimljiv izazov.

Pogledaj i ovo Nina Badrić neodoljivi šarmer! Nina Badrić pozirala u zagrljaju regionalnog romantika, zbog njihove fotke fanovi su brzo nešto poželjeli: ''Peticija odmah!''

Nina Badrić, Sergej Ćetković (FOTO: Screenshot/In magazin) Nina Badrić, Sergej Ćetković (FOTO: Screenshot/In magazin)

Nina i Sergej morali su napisati tekst pjesme od točno zadanih riječi koje su bile ispisane na ploči u studiju. Nina se u ovom izazovu odlično snašla pa joj za pisanje potencijalnog hita nije trebalo puno vremena. Dok njezin kolega Tonči Huljić piše o ajvaru, Nina je odu odala kajmaku. Urnebesnim stihovima dodala je i melodiju i sve u studiju natjerala na smijeh. Kako je to izgledalo te je li je Sergej uspio nadmašiti Ninu u ovom urnebesnom izazovu pogledajte u videu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene