U 9. mjesecu

'Dobila sam točno onoliko kila koliko trebam dobiti'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lijepa trudnica Nikolina Ristović otvoreno je progovorila o trudnoći, a pozirala je i na naslovnici Story magazina baš u stilu velikih hollywoodskih zvijezda.

Možda je u devetom mjesecu trudnoće, no Nikolina Rostović izgleda i dalje sjajno! Izgleda kako joj truga trudnoća itekako dobro stoji, a za Story je otkrila svoje strahove i očekivanja.

Pogledaj i ovo Nikolina i Vidoje Ristović Mjesec dana nakon smrti Srpski mediji objavili rezultate obdukcije Vidoja Ristovića, udovica Nikolina odbila je to komentirati

Elle Style Awards: Nikolina Ristović oduševila u 9. mjesecu trudnoće

 

'Euforično, sretno, tužno, plačljivo, zabrinuto, spektakularno, prepuno energije – tako sam se osjećala zadnja dva mjeseca', kaže TV voditeljica koja sa suprugom Vidojem čeka svoje drugo dijete. Tako će njezina 17-godišnja prva kćer Hana postati polusestra, a sama Nikolina kaže da joj je prva trudnoća protekla u 'blaženom neznanju'. 'Sada je gotovo isto osim jedne činjenice  - iskustvo i znanje sa sobom nose breme straha, pitanja i neizvjesnosti', rekla je Nikolina te je dodala kako je njezin suprug presretan.

Iako je u visokom stupnju trudnoće, Nikolina se nije previše ni udebljala.

'Dobila sam točno onoliko kilograma koliko trebam dobiti. Kilaža mi se povećala koliko je drugo stanje zahtijevalo. Nisam bila na posebnom režimu ishrane, samo sam imala sreću da mi se potrebe za hranom nisu promijenile. Ne mislim da je povećana kilaža trudnice jamac zdravlja djeteta', poručila je voditeljica koja je sada već u slatkom iščekivanju druge djevojčice koja će imati svoju sobu u Beogradu  i Zagrebu.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene