458450
458450
458450
458450
458450

NIKOLINA DIGLA BURU "Kakvo zlo vam je napravila? Sramota!"

  • , 26.11.2016., 15:10
  • Autor:
  • komentara

Jedna objava Nikoline Ristović digla je prašinu. Pretjerala ili ne?

 
 
 
 
Nikolina Ristović (Foto: Instagram)
Nikolina Ristović (Foto: Instagram)

Nakon što jeNikolina Ristović objavila na Instagramu selfie, našli su se komentatori koji su je prozvali da je pretjerala s plastičnim operacijama. Ipak, bilo je više onih koji su pohvalili Nikolinin lijep izgled.

"Nikolina je uvijek izgledala prekrasno i znala granicu dobrog ukusa i pretjerivanja što se tiče nip/tucka, tako da me zaista čudi što smatra ovakvu verziju sebe lijepom...a očito smatra, pošto ju je objavila. Možda je samo do filtera i uglova, doduše", komentirala je jedna korisnica Instagrama. Druga je odmah stala u Nikolininu obranu.

"Žena je svjesna sebe i svojih kvaliteta, ne odgovara na uvrede ljudi koji ne znaju ništa drugo vrijeđati, jer... to im je jedina zanimacija u životu. Ne znam kakvo zlo vam je napravila da ju vrijeđate, i to na njenom osobnom profilu. Time jedino govorite o sebi, nekultura i sramota... Nikolina, predivna si iznutra i izvana, ali ti to već znaš", napisali su.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se