Treba imati hobije

Nikolina Ristović: 'Za majku nije zdravo da se bavi samo djetetom'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Osamnaestogodišnja Hana i mlađa sestrica Una Sofija zahtijevaju punu pažnju njihove mame.

Nikolina Pišek Ristović prošlog je mjeseca proslavila prvi rođendan svoje kćerkice Une Sofije s kojom provodi svaki slobodni trenutak. Majka dvoje djece priznaje da je u zadnje vrijeme dosta iscrpljena:

Pogledaj i ovo Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Ljeto joj se vratilo Žanamari pokazala bikini i poručila suprugu: "Cijelo ljeto čekam ovo, sorry hubby!"

'Nisam bolesna, samo sam preumorna i neispavana. A i ne odgovaraju mi više gužve i puno ljudi. Najsretnija sam kada sam sa svojom obitelji, djecom, a volim kada kod nas dođu prijatelji poslije radnog dana, rekla je.

Osamnaestogodišnja Hana i mlađa sestrica Una Sofija zahtijevaju punu pažnju njihove mame koja uživa u društvu provedenom sa kćerima.

 

 

Slatke muke.... Hvala vam svima, bili ste divna party ekipa...!!!Ponovit cemo, a povod ce se vec naći...!

Posted by Nikolina Pisek on Wednesday, December 9, 2015

 

'Unu Sofiju sve zanima, sve bi dirala, sve vidjela, prilično je nemirna, ali ni ja ni Vidoje nismo strogi, razmazili smo je. Sa prvom kćeri uspjelo mi je da je s minimum kontrole izvedem na pravi put, vidjet ćemo kako će sada biti', dodala je.

Ipak, napominje da bi svaka majka trebala imati i druge hobije.

 

 

Zahvaljujem svima na velikom odazivu na jučerašnji apel za pomoć.Javile su mi se i neke inozemne asocijacije koje nude...

Posted by Nikolina Pisek on Saturday, January 16, 2016

 

'Mislim da za majku i nije zdravo da se bavi samo djetetom. To može kod njih stvoriti osjećaj nezadovoljstva i frustracije. Treba se ostvariti i na drugim planovima. Dakle, pored obitelji, mora imati i posao, hobi, treninge', rekla je Nikolina za Blic.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene