vratila se na Instagram

Kritičari se nemilosrdno obrušili na Nikolinu Pišek: "Zašto radi karikaturu od sebe?"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nikolina Pišek nakon tri mjeseca vratila se na Instagram i mnoge iznenadila drugačijim izgledom.

Gotovo tri mjeseca prošlo je od posljednje objave Nikoline Pišek na društvenim mrežama pa su mnogi s oduševljenjem dočekali njezin povratak. Televizijska voditeljica trenutno sa suprugom Vidojem Ristovićem odmara u Sain Tropezu, a djelić atmosfere Nikolina je odlučila ovjekovječiti kratkim videom na Instagramu koji već na prvi pogled golica maštu.

Pogledaj i ovo Hana Cigoj - 2 Mamina kopija Starija kći Nikoline Pišek oglasila se prvi put nakon iznenadne smrti očuha, a pokazala je i zgodnog dečka!

Dok je hvatala boju uz bazen Pišek je snimila provokativni video u kojem su u prvi plan dospjeli njezini raskošni atributi. No, njezini pratitelji uočili su nešto sasvim drugo. Mnogima su za oko zapele Nikolinine pune usne zbog kojih su mnogi zaključili da je Nikolina pretjerala s "dotjerivanjem".

 

A post shared by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on

"Kriste, kaj je s ćubama? Gledam i ne vjerujem...", "Ne kužim, jel' ovo Severina ili?", "Zašto tako lijepa žena radi karikaturu od sebe?", samo su neki od komentara koji su osvanuli ispod videa. Ipak, bilo je i onih koji su ovom promjenom ostali oduševljeni. Voditeljici su tako poručili da je "premoćna" i da se ne zamara s komentarima.

Kako na sve gleda Nikolina Pišek, koliko ima istine u komentarima te pogađaju li je takve stvari pokušali smo doznati i od voditeljice, no njezin odgovor dosad nismo uspjeli dobiti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene