444003
444003
444003
444003
444003

POHVALILA SE Leonardo Di Caprio pozvao Nikolinu Pišek na tulum

  • , 20.07.2016., 20:27
  • Autor:
  • komentara

Nikolina Pišek na humanitarnoj večeri u Saint Tropezu koju organizira Leonardo Di Caprio.

 
 
 
 
Nikolna Pišek (FOTO: Petar Glebov/PIXSELL)
Nikolna Pišek (FOTO: Petar Glebov/PIXSELL)

Lijepa Hrvatica s beogradskom adresom ide na zabavu Leonarda Di Capria. Naime, Nikolina Pišek se kao i Leonardo zalaže za zaštitu životinja, a putem večerašnje humanitarne večere u Saint Tropezu, prikupit će se sredstva za  Fondaciju poznatog glumca i ekologa.

'Sretna sam što večeras mogu biti ovdje', napisala je Nikolina pored najave humanitarnog eventa na društvenim mrežama, Facebooku i        Instagramu.


Goste će, između ostalih, zabavljati pjevačica Lana Del Rey i Andrea Bocelli.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se