Veliki borac!

Majka Ana donirala mu matične stanice – Pokrivač o oporavku: "Osjećam se dobro"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sada slijedi oporavak i redovite kontrole, otkriva Nikola, koji je zahvalio cijelom osoblju KB Merkur, a poglavito doktorici Ingi Mandac. U bolnici ga je posjećivala isključivo supruga Katarina.

Nogometaš Nikola Pokrivač progovorio je o svojoj borbi s Hodgkingovim limfomom, odnosno malignim oboljenjem limfocitnog tkiva koje se, unatoč brojnim kemoterapijama, vratilo nedavno – i to treći put. Nedavno mu je njegova majka Ana donirala matične stanice, što mu je bila jedina opcija za ozdravljenje.

Pogledaj i ovo Iris Rajčić i Nikola Pokrivač isplivale fotke Sjećate li se kojeg je nogometaša Iris Livaja ljubila prije Marka? Bili su u vezi samo dva mjeseca, no zajednička prošlost još ih prati

"Osjećam se dobro. Počeo sam normalno jesti jer u bolnici, pri kraju boravka, više ni to nisam mogao", rekao je Pokrivač za Story. Sada slijedi oporavak i redovite kontrole, otkriva Nikola, koji je zahvalio cijelom osoblju KB Merkur, a poglavito doktorici Ingi Mandac. U bolnici ga je posjećivala isključivo supruga Katarina.

"Mogla me pogledati kroz staklo, a od liječnika je telefonskim putem dobivala informacije o mom stanju", rekao je Pokrivač. U dirljvom intervjuu nogometaš je zahvalio svima koji su ga podržali i bodrili te dodao kako mu je snagu za borbu davala njegova obitelj, pogotovo kćerkica Nika koja treba svog tatu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene