450462
450462
450462
450462
450462

POTPUNO GOL Skinuo se Nikola Karabatić

  • , 16.09.2016., 22:26
  • Autor:
  • komentara

Žene uživajte. Nikola Karabatić ukazao se bez gaćica.

 
 
 
 
Nikola Karabatić (FOTO: Instagram)
Nikola Karabatić (FOTO: Instagram)

Nikola Karabatić godinama plijeni pažnju ženske publike. Iako je u braku sa gimnastičarkom Geraldine Pillet s kojom je dobio i sina Aleksa, to ga nije spriječilo da ponovno pozira gol i time oduševi obožavateljice.

Za potrebe snimanja kalendara "Dieux du Stadea", koji više od 15 godina tradicionalno snima proslavljene francuske sportaše, skinuo je sve sa sebe te pokazao svoje tijelo Apolona na crno-bijelim fotografijama.

Kalendar Dieux du Stadea nametnuo je novi stil golih fotografija muškaraca, a uz to što je ugodan oku u prosjeku se kalendar proda u čak 200.000 primjeraka. Dio profita od izdanja 2017. donirana se udruzi za žene oboljele od raka dojke.

Napomenimo kako je uz zgodnog Nikolu u kalendaru i njegov brat Luka te ostali proslavljeni francuski sportaši.

Dame, slijedi gozba za oči!
 

 

@dieuxdustade #dieuxdustade2017 credit photo stade.fr

A photo posted by Nikola Karabatic (@nikolakarabatic44) on

 

@dieuxdustade #dieuxdustade2017 credit photo stade.fr

A photo posted by Nikola Karabatic (@nikolakarabatic44) on

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se