Obiteljski čovjek

Niko Kovač: 'Odmah sam znao da je Kristina ona prava'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

O Niku Kovaču i njegovoj karijeri puno se zna, no kada je u pitanju njegov privatni život, novi nogometni izbornik puno je suzdržaniji.

Obiteljski život za Niku Kovača je svetinja. Ne može ga se vidjeti na društvenim događajima, kao ni ženu koja je osvojila njegovo srce. Njegova supruga Kristina rijetko kad pojavljuje u javnosti i ne dolazi na utakmice, no svojem suprugu daje potpunu podršku. A što je Niko uspješniji, to se ostali sve više pitaju tko je žena iza novog izbornika.

Pogledaj i ovo Lepa Brena ''Bilo je sukoba mišljenja'' Lepa Brena sasvim iskreno o krizama u braku: ''Nijedan brak nije idealan, pa tako nije bio ni moj''

>> Niko Kovač, Slaven Bilić, Igor Štimac - Koji vas je od njih oborio s nogu?

Ljubav Nike i Kristine traje 22 godine, od kojih su 14 u braku. Zajedno imaju 13-godišnju kćer Lauru. 'Supruga i kći, moglo bi se reći, žive moj život. Uvijek su uz mene. Razmišljam ponekad što bi se dogodilo da  je obratno! Ne bi mi bilo jednostavno. No moram reći da sam sretan sa svojom suprugom jer bilo je teških razdoblja, ozljeda, kada nisam igrao, bio na klupi, čak na tribini. Ona je uvijek bila uz mene, držala me i pružala mi snagu, kao i moji roditelji', rekao je Niko za Story.

Malo tko zna kako Kristina uopće izgleda, a osobe koje se kreću u nogometnim krugovima nikada je nisu upoznale. Skromna Berlinčanka hrvatskog podrijetla u braku je s Nikom od 1999., te se nikada nije htjela medijski eksponirati. Kristinu je upoznao na školovanju u Berlinu i odmah je znao da je ona prava. 'Kad smo se upoznali život mi se jako promijenio. Danas imamo odličan brak. Prijatelja se nisam odrekao, no trebalo je posložiti prioritete', rekao je Niko Glasu koncila.

Nogometni izbornik naglasio je i kako je prije svega obiteljski čovjek - prioriteti su mu vjera u Boga i dvije najvažnije žene u njegovom životu. Veliki je domoljub i uzor mnogim mladim vjernicima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene