nakon 6 mjeseci veze

VIDEO je napokon vani: Vjenčanje iz snova slavnog para

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Njihovo vjenčanje iznenadilo je mnoge, no očito je da se vole. Slavni par Nikki i Ian sada su podijelili i video s vjenčanja.

Kada su počeli izlaziti, fanovi im nisu bili naklonjeni. Glumica Nikki Reed glumila je u vampirskoj priči 'Sumrak Sage', dok je Ian Somerhalder imao jednu od glavnih uloga u serijalu 'Vampirski dnevnici'.

Pogledaj i ovo Sarah Hyland i Wells Adams - 3 Baš lijepo! Slatka buntovnica iz hit serije stala pred oltar, nju i partnera vjenčao poznati kolega s ekrana!

Kim Kardashian i Kanye West proslavili prvu godišnjicu braka - Kim objavila dosad neviđene fotke

No, njihova ljubav je pobijedila, a par se i vjenčao prije mjesec dana. Sada su objavili i video sa svojeg dana iz snova,  te su i one najkritičnije uvjerili da je njihova ljubav prava i iskrena.

 

You are My every dream brought to life We are A cosmic collision This is A lifetime felt in every moment I'm by your side My love My human...happy one month. Thank you @glassjarphotos for capturing the most important day of our lives... Thank you @clairepettibone for creating this work of art aka my dress... Music by @johnnyswim

A video posted by Nikki Reed (@iamnikkireed) on

Ian i Nikki vjenčali su se nakon svega šest mjeseci veze - za 36-godišnjeg Iana to je prvi brak, a za 27-godišnju Nikki to je drugi brak jer se rastala od Paula McDonalda, bivšeg natjecatelja popularnog showa 'American Idol'.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene