Sočni detalji prekida

'Potpuno ga je ponizila, želi biti što dalje od nje!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni britanski par nedavno je prekinuo svoju vezu, a po svemu sudeći, sada naveliko cure informacije – i to poprilično sočne!

Naime, britanska ljepotica Kelly Brook prekinula je vezu s ragbijašem Thomom Evansom, a on je već promijenio broj mobitela i e-mail adresu - kako bi je potpuno izignorirao iz svog života.

Pogledaj i ovo showbuzz Prevara ili ne? Pukla ljubav: Pronašla mu seksi poruke u mobitelu - i poludjela!

 Prema pisanju britanskog The Suna, promijenio je broj mobitela jer je Kelly inzistirala da se nađu i popričaju.

>> Dobila po guzi i... Pohvalila se svojim seksi oblinama

'Nakon prekida Thom želi biti što dalje od Kelly, potpuno ga je ponizila. Nije očekivao da će se tako brzo zaljubiti u nju, i sada kad je gotovo, želi normalno nastaviti život i ostaviti Kelly u prošlosti. Kelly mu je zagorčavala život, nije mu dala mira.

Nagovarala ga je da se nađu negdje i da pričaju o svemu. Maltretirala ga je i on je zbog toga promijenio broj mobitela, mail adresu, čak i kućni telefon, sve samo kako ga više ne bi mogla kontaktirati', ispričao je Thomov prijatelj.

Podsjetimo, do prekida je došlo jer se Thom više nije mogao nositi s tim da je Kelly ostala prijateljica s bivšim dečkom Dannyjem Ciprianijem, s kojim se redovito čula i nalazila. Sada kada je opet slobodan, 27-godišnji Evans odlučio se posvetiti glumačkoj karijeri i već se iz londonskog doma, koji je dijelio sa 33-godišnjom Brook, preselio u Los Angeles, gdje će pokušati ostvariti svoj san.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene