ZAVEO JU

LUDI OD LJUBAVI Uskoro pred oltarom?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pjevačica u zadnje vrijeme dosta često koristi priliku kako bi u javnosti govorila o svojoj novoj ljubavi.

Lijepu pjevačicu Nicole Scherzinger u potpunosti je zaveo i očarao 13 godina mlađi bugarski tenisač Grigor Dimitrov. Čini se kako je relativno novi sportsko-glazbeni par u ozbiljnoj vezi. Tako bi 37-godišnja pjevačica uskoro mogla stati pred oltar i postati gospođa Dimitrov.

Pogledaj i ovo Nicole Scherzinger (Foto: Profimedia) Pronašla novu ljubav Vrući poljupci u hladnoj londonskoj noći: Slavna pjevačica napokon potvrdila da ljubi 7 godina mlađeg

Naime, 24-godišnji Grigor i nekadašnja pjevačica grupe Pussycat Dolls u vezi su od prošle godine, a za magazin Glamour pjevačica je priznala sljedeće. 'Moja baka uvijek je govorila kako bi našao osobu za koju se želiš udati, moraš pronaći osobu s kojom želiš raditi na vezi ostatak života. To je ključna riječ, raditi', rekla je Nicole. Nema sumnje, voljeli bismo vidjeti Nicole u ulozi mladenke. Ovo nije prvi put da ljepotica u javnosti spominje Grigora.

 

#Sunday

A photo posted by Grigor Dimitrov (@grigordimitrov) on

Tako ga je spomenula i prošlog mjeseca u intervjuu za časopis Fabulos. 'Već smo neko vrijeme zajedno, tako da živim u trenutku i sretna sam', priznala je Nicole. 'Dobro je da djevojka bude s dobrim dečkom. Poštuj one dobre - oni mogu pobijediti. Tako je sladak', dodala je Nicole.

OVDJE pogledajte koje su to slavne osobe postali roditelji dok su bili tinejdžeri.

Je li pogrešno ako je već sada zamišljamo u vjenčanici? Jer, ruku na srce, istu stvar najvjerojatnije mašta i sama Nicoloe.

Podsjetimo, Scherzinger je bila sedam godina u vezi s vozačem Formule 1, Britancem Hamiltonom, dok je Dimitrov prethodno hodao s ruskom tenisačicom Marijom Šarapovom.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene