Opet botoks

Ne odustaje od korekcija na licu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna glumica Nicole Kidman prije nekoliko godina pretjerala je s botoksom, dok je u međuvremenu popustila, no na zadnjem eventu ipak je pokazala novo 'osvježeno' lice.

Mnoge hollywoodske zvijezde okupile su se u hotelu Beverly Hilton na Beverly Hillsu u skopu Hollywood Foreign Press Association, a u centru pažnje bila je australska glumica Nicole Kidman.

Pogledaj i ovo Nicole Kidman više ne sliči na sebe Razgolićeno izdanje jedne od nekoć najljepših glumica ostalo je u sjeni njezina lica, kojim ne prestaje šokirati!

Osim što se komentirala njezina linija u smaragdno zelenoj haljini, na meti je bilo njezino vidno pomlađeno lice. Zbog čestog korištenja botoksa i raznih filera kako bi joj koža izgledala što sjajnije i mlađe, slavna glumica se jedva smijala.

>> Susret Nicole Kidman s bivšim dečkom Lennyjem Kravitzem – nije smetalo ni njezinom suprugu Keithu Urbanu

Upravo joj je pretjerano korištenje botoksa prije nekoliko godina uzrokovalo manje dobivanje uloga jer nije mogla pokazati emociju, što je i bit glumačkog posla.

Neko vrijeme izgledala je opuštenije, no izgleda kako je 46-godišnja Nicole opet posegnula u ordinaciju kod svojeg plastičnog kirurga.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene