Country nagrade

Nevolje u raju? Na tračeve odgovorili šaputanjima

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Slavni par Nicole Kidman i Keith Urban uskoro će proslaviti osmu godišnjicu braka, a u zadnje vrijeme ih prate tračevi o prekidu. No, na to su samo odmahnuli rukom i pojavili se sretni na country nagradama u Nashvilleu.

Dodijeljene su country glazbene nagrade u Nashvilleu, a slavni par Nicole Kidman i Keith Urban bili su glavne zvijezde na crvenom tepihu.

Pogledaj i ovo Nicole Kidman i Keith Urban - 2 neobičan prizor Isklesano tijelo zgodnog glazbenika palo u drugi plan pored čudnog kupaćeg koji je nosila njegova slavna supruga

Nicole Kidman očarala na predstavljanje filma Grace of Monaco

Slavnu glumicu i country glazbenika u zadnje vrijeme prate tračevi o razvodu, no i nakon osam godina braka s njima je izgleda sve u redu.

Na dodjeli nagrada nisu se odvajali jedno od drugoga, cijelo vrijeme su šaputali jedno drugom na uho i držali se za ruke.

Zadnjih nekoliko tjedana pisalo se kako contry glazbenik i član žirija u popularnom showu 'American idol' želi kraj braka. Š

uškanja su počela kada se Keith nije pojavio na premijeri Nicoleinog filma o princezi Grace Kelly u Monacu, no izgleda kako je par bio samo jako zaposlen a izgleda da su i dalje jako zaljubljeni.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene