kakav propust

Nije li valjda na njih zaboravila? Potez Nicole Kidman začudio mnoge

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nicole Kidman progovorila je o obiteljskom nasilju. Iako je njezin govor pobrao ovacije, neki su joj ipak predbacili jednu stvar.

Slavila je noćas Nicole Kidman u Los Angelesu. Na glamuroznoj dodjeli televizijskih nagrada Emmy Kidman je proglašena najboljom glavnom glumicom. Nagradu joj je donijela uloga u seriji "Male laži" u kojoj Kidman igra Celeste, ženu iz visokog društva koju verbalno i fizički zlostavlja suprug.

Pogledaj i ovo Antonia Kidman - 19 Vidite li sličnost? Njezina sestra velika je holivudska zvijezda, a ona se bavi potpuno drugim poslom u kojem je također uspješna!

Nakon što je preuzela nagradu, Kidman je održala emotivan govor u kojem se dotakla obiteljskog nasilja. "Ponekad kad glumiš, imaš mogućnost prenijeti dublju poruku. Ovom serijom osvijetlili smo problem obiteljskog nasilja. To je složena i podmukla bolest koja postoji puno više nego što mi sami sebi to dopuštamo znati. Ispunjena je sramom i obavijena velom tajni. Ova nagrada dala je pozornost tom problemu kao nikada prije. Zbog toga vam hvala", kazala je Kidman koja je na bezuvjetnoj podršci zahvalila i svojoj obitelji.

"Osim što sam glumica, ja sam i majka i supruga. Imam dvije male djevojčice Sunny i Faith i svog dragog Keitha koji mi je pomogao da nastavim svoj umjetnički put. Zbog toga je ova nagrada tvoja", poručila je Nicole svom suprugu.

"Želim da ovu nagradu moje djevojčice stave u sobu i da svaki put kada je pogledaju budu svjesne da ih zbog toga nisam mogla uspavati", poručila je Nicole. Njezin govor izazvao je pravu buru na društvenim mrežama, i to nakon što su neki od korisnika izrazili čuđenje što Kidman ni u jednom trenutku nije spomenmula Isabelle i Connor, djevojčice koje je posvojila s Tomom Cruiseom. Nije li valjda na njih zaboravila?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene