Pokazala svu raskoš

Je li i ovoga puta pretjerala? Objavila provokativnu fotografiju pa šokirala mnoge

Nicki Minaj (Foto: Getty) Nicki Minaj (Foto: Getty) Getty 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nicki Minaj (Foto: Getty) +0 Nicki Minaj (Foto: Getty) Galerija

Nakon što je osvanula na naslovnici kontroverznog magazina, Nicki Minaj pokazala je što se krije iza scene i šokirala obožavatelje diljem svijeta.

Nakon što se pojavila na naslovnici časopisa Paper, koji su svi nazvali mekom erotikom, pjevačica Nicki Minaj odlučila je sa svojim obožavateljima podijeliti fotografiju nastalu iza scene.

Pogledaj i ovo showbuzz Jako nezgodno Jedan krivi pokret i pokazale bi previše: Najriskantnija izdanja i previsoki prorezi o kojima se pričalo

Nicki Minaj (Foto: Getty) Nicki Minaj (Foto: Getty) Foto: Getty

Kontroverzna pjevačica svoju je provokativnu fotografiju objavila na svom Instagram profilu i izazvala lavinu negativnih komentara i kritika. Komentari nisu izazvali čuđenje jer je Nicki na fotografiji skoro gola, a grudi je istakla u prvi plan.

Podsjetimo, pjevačica je na naslovnici u "grupnjaku" sama sa sobom, a sve je začinila oskudnom odjećom. Nakon objave naslovnice obožavatelji su bili podijeljenoga mišljenja. Nekima je Nicki i dalje seksipilna i atraktivna dok se drugi pak zgražaju nad fotografijama. 

 

A post shared by Barbie® (@nickiminaj) on

 

A post shared by Barbie® (@nickiminaj) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene