Bez dlake na jeziku

'Ne znam koji glazbenik ima najvećeg, 10 godina sam gledala samo jedan penis!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna reperica otkrila je bi li spavala s kolegom s estrade, ali i pikanterije iz glazbene industrije.

Slavna reperica Nicki Minaj gostovala je u showu 'Watch What Happens Live' Andyja Cohena, a voditelj ju je pitao zanimljiva pitanja. Jedno od njih je bilo - da si ti slobodna i da je Drake slobodan, bi li spavala s njim?

Pogledaj i ovo Juraj Zigman - 1 Popis kojim se ponosi Nicki Minaj, Rita Ora, Christina Agulera dijele ljubav prema našem uspješnom modnom dizajneru!

'Ne', odgovorila je Nicki bez previše razmišljanja. 'Voliš ga na drugačiji način', upitao ju je voditelj, a reperica je odgovorila potvrdno.

Nicki Minaj u novoj pjesmi je progovorila o svojoj prošlosti i abortusu

Nicki je surađivala s pjevačkom divom Beyonce na 'Flawless' remixu, a voditelj je želio znati zna li nešto više o svađi koja se odigrala u dizalu između Jay Z-ja i Beyoncine sestre Solange. 'Naravno da ne znam ništa više o tome od vas, a i da znam, ne bih vam rekla', odgovorila je reperica.

U svojim pjesmama opjevala je velike stražnjice i velike penise pa je voditelja zanimala tko slovi za vlasnika najvećeg penisa u glazbenoj industriji. 'Nikada nisam vidjela ničiji penis, zapravo. Deset godina gledala sam jedan te isti (od bivšeg dečka Safareea Samuelsa). To je sve što mogu reći', odgovorila je reperica bez dlake na jeziku, te otkrila da dvojicu kolega smatra najvećim ser***ma, ali ne želi reći njihova imena, piše E! Online.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene