ŽESTOKE KRITIKE

ZAR JE TAKO NISKO PALA? ''Ne možeš to raditi. Ispadaš bezosjećajna ku*ka''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Njezin potez mnoge je razočarao.

Popularna pjevačica Nicki Minaj pokazala je koliko može biti bezosjećajna. Na svom Instagram profilu objavila je video u kojem se smije ženi na ulici koja navodno ima psihičkih problema. Na snimci se čuje kako se Minaj hihoće nakon što se obratila toj zbunjenoj ženi. "Ne trebam tvoju pomoć'', odgovorila joj je žena dok je odlazila. Iako ne zna je li slavna pjevačica znala za njezino stanje, na račun njezinog bezobzirnog poteza stigle su žestoke kritike.

Pogledaj i ovo showbuzz Jako nezgodno Jedan krivi pokret i pokazale bi previše: Najriskantnija izdanja i previsoki prorezi o kojima se pričalo

Video je prikupio čak 16 tisuća komentara . ''Nicki, ne možeš to raditi. Ispadaš bezosjećajna ku*ka”,“Zašto si se okomila na nekoga tko nije u tvom rangu? Izgubila si bodove i poštovanje kod mene, ovo jednostavno nije u redu”, “Imaš dovoljno novca da pomogneš toj ženi, ali ti si je odlučila javnoponižavati”, “Što je s vama glupim celebrityjima da imate potrebu omalovažavati druge ljude. Samo zato što ste slavni mislite da imate pravo ismijavati nekoga. E pa, nemate, odrastite”, neki su od komentara.

 

A video posted by Nicki Minaj (@nickiminaj) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene