Nakon nominacije

Svađa slavnih cura: 'Nije lijepo što huškaš žene, jedne protiv drugih'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nicki Minaj i Taylor Swift putem Twittera izrazile su svoje mišljenje.

Objavljene su nominacije za MTV Video Music Awards nagrade, a nova pjesma pjevačice Taylor Swift nominirana je za video godine. I dok se Taylor odmah zahvalila svima putem Twittera, na istoj je društvenoj mreži svoje nezadovoljstvo izrazila i reperica Nicki Minaj koja smatra da je nominaciju trebao osvojiti njezin video za pjesmu 'Anaconda'.

Pogledaj i ovo Franka Batelić "Rasturila!" Poslušajte kako zvuči veliki hit Taylor Swift u izvedbi Franke Batelić, u pomoć joj je priskočio i član obitelji!

Nicki je napisala da je njezin video mogao biti nominiran samo da je ona druge rase te na pozornici promovira mršavost. Taylor joj je i odgovorila, ali na lijep način.

'Nisam nikada učinila ništa, osim voljela te i podržavala. Nije lijepo što huškaš žene, jedne protiv drugih.' Nicki joj je na to odgovorila kako očito nije dobro pročitala njezine tweetove te kako nije uopće mislila na nju.

Tračevi ne prestaju: 'Moglo bi biti i puno gore, ali ja bi i dalje bio s njom'

'Ako pobijedim, molim te dođi na pozornicu sa mnom. Pozvana si na bilo koju, na kojoj sam i ja', odgovorila joj je mlada pjevačica Swift.

'Nije da nisu shvatili moju poantu, nego su ju željeli ocrniti. Ništa što sam rekla nema veze s Taylor. Bijeli mediji i njihove taktike. Tako tužno', osvrnula se Nicki na medije.

Video "Anaconda" nakon objave oborio je Vevo rekord, s 19,6 milijuna pregleda u samo 24 sata, no čini se da se obožavateljima ipak više svidio spot za pjesmu 'Bad Blood'.

 

Marie Claire, thank u ❤️ Time Magazine, The Guardian, New York Times, Complex, Vibe, Karen Civil, TV Guide, etc. The list goes on of news/media outlets who used their voice to help me make a very obvious point. Thank you so much. Nothing to do with any of the women, but everything to do with a system that doesn't credit black women for their contributions to pop culture as freely/quickly as they reward others. We are huge trendsetters, not second class citizens that get thrown crumbs. This isn't anger. This is #information. It's all love to MTV. Kisses to my fans and thank you for my 3 nominations. #ThePinkprintTOUR tonight in VA! Over 15 thousand people. I can't wait to see u guys.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene