Strastveni poljubac

VIDEO Znali smo da su bliski, ali ovo …

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nick Grimshaw i James Corden strastveno se poljubili na dodjeli nagrada BRIT.

Prošle godine Nick i ja smo se ljubili, nadam se da ćemo se ove godine i ispipati gdje treba, rekao je NicK. To je bilo dovoljno da mu James potrči u zagrljaj i strastveno ga poljubi.

Pogledaj i ovo David Beckham i James Corden (Foto: Screenshot) Tko bi rekao? Cure novi detalji o vezi pjevača i 10 godina starije glumice, sa svime je bila upoznata samo jedna osoba?

Prošle godine na dodjeli nagrada BRIT, Nick Grimshaw (29) sjedio je Jamesu Cordenu (35) u krilu i ljubili su se. Ovo je Grimshawu bio već peti put da vodi dodjelu nagrada pa je bilo i za očekivati neko uzbudljivo iznenađenje, piše Daily Mail.

FOTO Pogledajte tko je zasjao na crvenom tepihu!

'Teško je doći na binu nakon Kate Moss i Noela Galallghera. Zaplješćite nam da se ohrabrimo. Prošle godine Nick i ja smo se ljubili, nadam se da ćemo se ove godine i ispipati gdje treba', rekao je Nick kad je došao na binu da Lorde proglasi najboljom inozemnom umjetnicom.

'Možemo biti sretni zajedno, samo ostavi ženu i nas dvojica ćemo uživati i odgajati tvog sina' našalio se Nick Cordenu.

Nick Grimshaw popularan je radijski i televizijski voditelj koji radi na BBC Radio 1, Channel 4, E4, BBC One, BBC Two i Channel 4.

James Corden poznati je glumac i komedičar. Glumio je u seriji Gavin & Stacey koja je svojedobno osvojila BAFTA nagradu za najbolju komediju.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene