Obiteljska drama

IAKO JE ZARUČENA ZA DRUGOG Suprug Mariah Carey ne da joj rastavu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna pjevačica skoro godinu dana nagovara Nicka Cannona da potpiše papire za razvod. Ona je već ponovno zaručena, te želi izaći iz tog braka.

Pjevačka diva Mariah Carey ima sve što poželi, ali jedna želja joj se još uvijek nije ispunila. Suprug i otac njenih blizanaca, Nick Cannon, ne želi potpisati papire za razvod. Skoro godinu dana Mariah nagovara Nicka da potpiše papire, no on jednostavno ne želi, a neće ni reći razlog, prenosi TMZ.

Pogledaj i ovo showbuzz Tako to ide Ostao je u šoku nakon što je čuo vijest

Par odvojeno živi od kolovoza 2014., a u prosincu iste godine Nick je bio taj koji je podnio zahtjev za rastavu. Već su se tada Mariah i Nick dogovorili oko zajedničkog skrbništva djece i podjele imovine. Sve je sređeno još davnih dana, no Nick se i dalje ne želi službeno rastati.

Iako je Nick također htio okončati brak, on još uvijek voli slavnu pjevačicu i ne želi se službeno rastati. Također, ne želi da se Mariah uda za australskog milijardera Jamesa Packera, za kojeg se zaručila početkom ove godine. Ona je navodno frustrirana te želi van iz tog braka.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene