smeta mu odjeća

Cigijevi problemi ne prestaju: "Apstinencija mi nikad duže nije trajala"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Neven Ciganović još se uvijek oporavlja od prijapizma. Najveći problem prestavlja mu odjeća.

Nakon mjesec i pol dana provedenih u Beogradu Neven Ciganović stigao je u Zagreb. U srpskoj prijestolnici oporavljao se od prijapizma, neugodne nuspojave koja ga je zadesila tijekom operacije nosa. Riječ je o trajnoj erekciji koja nema veze sa seksualnom željom.

Pogledaj i ovo Neven Ciganović Neostvarena želja Iskreni intervju Nevena Ciganovića: ''Žao mi je što nisam završio medicinu, definitivno mogu asistirati bilo kojem doktoru''

"OK sam, iako nisam skroz ozdravio. Boli me kad idem van i kad se moram stegnuti u usku odjeću. Ne mogu nositi suknju. I trenirka je uska odjeća. I rublje me steže. Odjeća me dosta sputava i imam osjećaj da mi svi bulje u međunožje. Izbjegavam gužve da me netko ne bi dolje povrijedio", izjavio je Ciganović za 24 sata.

Zbog bolesti već neko vrijeme izbjegava spolne odnose. "Nemam neku pretjeranu želju za seksom. Mislim da mi apstinencija nikad nije dulje trajala", zaključio je kroz smijeh Ciganović. Njegovi problemi zaintrigirali su i brojne svjetske medije pa je tako zahvaljujući bizarnoj priči o problemu s muškosti dospio čak i u Daily Mail.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene