Kakav par

Nije tipična žena nogometaša: Ibrahimovićeva 'super ku** deluxe'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Stara narodna kaže kako iza svakog uspješnog muškarca stoji uspješnija žena.

Zasigurno je tako i u životu jednog od najtalentiranijeg nogometaša današnjice, 31-godišnjeg Zlatana Ibrahimovića.

Pogledaj i ovo Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 9 Tajanstvena plavuša Zlatana Ibrahimovića zasjenila njegova 11 godina starija partnerica koja se većinu vremena skriva od javnosti

No tko je žena koja je zarobila srce švedskog napadača? Njezino ime je Helena Seger, a 11 godina starija Šveđanka je atipična WAG-sica.

I dalje su jedan od neobičnijih parova u svijetu poznatih i slavnih; Helena svog Ibru odmila zove derištem, a on je nju počastio nadimkom 'zla superkuja deluxe', što mu ona nimalo ne zamjera.

Neovisna žena

'Mislim da bi svaka žena u sebi trebala razviti 'zlu superkuju deluxe', u smislu da bude neovisna, samosvjesna i sposobna reći. Sa Zlatanom mi je užasno zabavno. Naravno da je lud, ali u pozitivnom smislu. On mi je najbolji prijatelj, čovjek koji me ukrotio i promijenio mi život', smatra Helena.

Seger, čije prezime na švedskom znači pobjeda nije poput ostalih supruga nogometaša: ne polaže previše na izgled, priznaje da ima prevelike usne i prekratke noge, bolje se osjeća u trapericama nego u dizajnerskim haljinama, ne voli šoping, nema kućnu pomoćnicu, uživa juriti na motociklu i rijetko istupa u javnost.

Prije 10 godina u Malmou je prvi put vidjela Ibrahimovića, i htjela ga je poslati 'k vragu' jer joj je autom blokirao izlaz s parkirališta, piše Gloria.

>> Tko je nova Balotellijeva djevojka? Poslala provokativnu fotku!

'Ispriječio se svojim Ferrarijem ispred mog Mercedesa, vidjela sam samo njegov veliki nos i zlatni sat na ruci. Bila sam loše raspoložena i izderala na njega. Mislim da mu se to svidjelo', ispričala je Helena.

'Jedino me on razumije'

No ljubav je procvjetala, i iz njihove dugogodišnje veze imaju dvojicu sinova, 7-godišnjeg Maximiliana i 5-godišnjeg Vincenta.

'Jedino me ona razumije. Puno razgovoramo o svemu. Ne želim joj laskati, ali je**** je pametna, jako inteligentna. Ne znam zašto na grbači podnosi takvog manijaka kao što sam ja', izjavio je Zlatan.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene