'Larin izbor'

Nestao je maleni David!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Leila je alarmirala sve u potrazi za Davidom koji je nestao, točnije, pobjegao od kuće.

U novoj epizodi 'Larinog izbora' Abdulah je bijesan na došljake. Odlučuje promijeniti stvari u svojoj kući. Ne želi se više sramotiti pred ljudima i sugrađanima radi neposlušnih kćeri koje se druže sa strancima. Jakov pokušava urazumiti Abdulaha da Aisha nije ništa kriva, da su se on i Dinko posvađali, a da je ona slučajno bila tu.

>> Nakon svadbe izbila tučnjava: Htio čestitati mladenki pa nastao kaos!

Pogledaj i ovo showbuzz Drama se nastavlja 'Larin izbor': Leon je prevario Karmen!

Abdulah ne vjeruje, kćer ga je osramotila i smjesta je želi poslati u Marakeš kod tete. Iman staje u obranu sestre. Abdulaha strašno naljuti neposluh Iman i Aishe.

Nikol provodi prvu noć s mužem, ali je u mislima zabrinuta i tužna jer Tonči i Jakov nisu bili na svadbi. Kad dođe u dnevnu sobu po još svadbene torte Nela je utješi da će zajedno još sutra otići kod Tončija nastaviti vjenčanje u Italiji.

Susret oca i kćeri je emotivan, ali kad Tonči ostane sam s Nelom, pokuša je uvjeriti da se više ne bori oko njega, nego da se posveti obitelji. Nela to kategorički odbija i obeća mu da ga se nikada neće odreći te da će sve učiniti da ga oslobodi.

Leila je alarmirala sve u potrazi za Davidom, ali tek kad Davida policajac, koji ga je pronašao, dovede kod Lucijana u ured, Leila saznaje da je David pronađen. Leila pomisli da je Lucijan ispitivao njenoga sina vezano uz Dinka i da ga je zapravo htio iskoristiti za informacije, pa se, došavši u postaju, obruši na Lucijana.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene