446518
446518
446518
446518
446518

Nestala Nina Morić?

  • , 13.08.2016., 20:08
  • Autor:
  • komentara

O nestanku Nine Morić na Facebooku je pisala majka njenog dečka, kojeg također nema.

 
 
 
 
Nina Morić (FOTO: Robert Anic/PIXSELL)
Nina Morić (FOTO: Robert Anic/PIXSELL)

'Ako bilo tko ima bilo kakve vijesti o Nini i mom sinu, molim vas kontaktirajte me, prilično sam zabrinuta', napisala je u petak na Facebooku Loredana Fiorentino, majka dečka Nine Morić.

Vijest o nestanku manekenke proširila se i društvenim mrežama pa se pojavio i hashtag #whereisninamoric, odnosno 'gdje je Nina Morić'.

Nina Morić i njen dečko Mario Luigi Favoloso su nestali. Loredana Fiorentino objasnila je da je vrlo zabrinuta jer ne uspijeva doći do sina, pa ni putem mobitela, a to se, kaže, nikad nije dogodilo.

Kaže da ju sin inače zove nekoliko puta dnevno.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se