Nestala djevojčica?

Drama u obitelji Leonarda DiCapria!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sud u Kaliforniji proglasilo je nestalom malenu šestogodišnju nećakinju Leonarda DiCapria.

Dok traje sezona nagrada, u obitelji Leonarda DiCapria odvija se prava drama. O privatnom životu glumačke zvijezde ne zna se puno (osim o njegovim vezama s manekenkama), no sada je u američke medije 'procurila' priča o članovima njegove obitelji.

Pogledaj i ovo Kelly Rohrbach i Leonardo DiCaprio - 3 pamtimo je i iz Baywatcha Nakon prekida s Leonardom DiCaprijom utjehu je pronašla u milijarderu, a njene nove fotografije otkrile su lijepe vijesti!

Američki mediji pišu kako je nestala Normadie Farrar, kćerkica Leovog polubrata Adama Farrara, dakle Leova nećakinja. Leov polubrat trenutno je u zatvoru zbog posjedovanja droge, a slučajem nestanka malene Normandie bavi se i sud pravde u Kaliforniji.

Internet fanovi luduju: Leo mora pobijediti!

Slučaj obitelji Farrar do prošlog je tjedna bio na sudu sve dok roditelji djevojčice nisu završili u zatvoru, piše Radar Online. Tada je 38-godišnja Charity Moore, majka male Normadie završila u zatvoru, a pet dana nakon i Adam se našao u zatvoru.

'Nitko u obitelji DiCaprio nije znao da je oboje roditelja uhićeno i nitko ne zna gdje se trenutno nalazi njihova kćer Normadie', rekao je jedan izvor blizak obitelji, a i Leova majka Peggy zabrinuta je za unuku te je u lošem odnosu sa drugim sinom.

Ipak, iako se pisalo kako je malena nestala, izgleda kako neki članovi obitelji ipak znaju gdje je Leova nećakinja. 'Malena je na sigurnom. Bila je s majkom, a gdje se sada nalazi ne bi trebalo nikoga zanimati. Najvažnije je da je na sigurnom', rekao je Moorein otac.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene