Kim kod Lena

'Neprimjereno je nazivati trudnu ženu debelom'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Reality zvijezda Kim Kardashian već danima odlazi od studija do studija i gostuje u popularnim američkim showovima.

Kim Kardashian gostovala je i kod Jay Lena. Demantirala je glasine kako sa zaručnikom reperom Kanyem Westom vodi bitku oko imena njihova djeteta.

Pogledaj i ovo Petra Cicvarić (Foto: Instagram) Prinova na putu Zvijezda hrvatskih sapunica tvrdila da ne želi drugo dijete, a sada ponosno ističe trudnički trbuščić

'Sastavili smo popis imena koja dolaze u obzir za naše dijete. Istina je da je moj dragi predložio da se naše dijete zove North, no to ime definitivno nije na popisu. Meni se sviđa ime Easton, a kada se spoji sa West zvuči iznimno simpatično i meni se jako sviđa', rekla je 32- godišnja reality zvijezda. Dodala je i kako se više ne obazire na glasine vezane uz kilograme i obline koje je dobila tijekom trudnoće.

>> 'Razmišljam o tome da budem surogat majka sestri'

'Mislim da je prije svega neprimjereno nazivati trudnu ženu debelom. To je nepristojno a usudila bih se reći i degutantno. Ne želim se zamarati tim glupostima. Nakon što rodim, imam sve vrijeme na ovome svijetu da smršavim. Smiješno mi je kako se ljudi zamaraju što sam odjenula i kako uspijevam hodati na visokim potpeticama. Ako se ja dobro osjećam u tome, automatski je to dobro i za moje dijete', poručila je Kim.

Iako je njezina sestra Kourtney rodila pred kamerama, ona ne planira javno prikazati svoj porod niti dijete uključiti u obiteljski reality show .

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene