Dok sprema Nirvanu

Neprepoznatljivo izdanje hrvatske pjevačice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dok u studiju dovršava snimanje nove pjesme glazbenica Jelena Rozga uzela je kratki predah i snimila set fotografija kojima najavljuje svoj novi singl pod nazivom 'NIRVANA'.

Pjesma “Nirvana“ donosi novi zvuk i prikazuje malo drugačiju Jelenu koja se na ovaj glazbeno-stilski okret upravo odlučila osluškujući želje svoje drage publike.

Riječ je o brzoj i dinamičnoj pjesmi čiji moderan aranžman donosi vruće plesne ritmove i energiju koja vas u trenu obuzme.

Pogledaj i ovo showbuzz Senzualna i seksi PREMIJERA: Jelena u 'Nirvani' kao prava zavodnica!

>> Kakve seksi opravice? Ovog puta, ležerna i u tenisicama!

'Nova pjesma za mene je uvijek  radost kojoj se svaki put iznova jako veselim. Moja publika zaslužuje najbolje i upravo zbog njih dajem cijelu sebe. Svojoj publici osim nove pjesme želim dati cijeli 'paket“'jer pjesma se osim sluhom doživljava i vizualno - pokretom, koreografijom, stilom. Nekada treba i malo riskirati, ali uz publiku kao što je moja i koja je uvijek na mojoj strani spremna sam na nove izazove. Ovu pjesmu poklanjam mojoj dragoj publici koja je moj pokretač, moj oslonac i razlog zašto svaki dan pjevam ispunjenog srca', izjavila je Jelena Rozga

Premijera pjesme 'Nirvana' očekuje se kroz dvadeset dana kada će se za pjesmu snimati i video uradak.  I ova pjesma izasla je iz radionice bračnog para Huljić dok aranžman pjesme potpisuje producent Boris Đurdević.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene