'Nemoguća misija'

Stvarno se dogodilo: Ovo su neke od najopasnijih scena ikada!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Opasne scene i akcija - recept je to za pravu 'nemoguću misiju'.

Ethan Hunt (Tom Cruise) nalazi se pred novim izazovima u petom nastavku najuzbudljivijeg akcijskog filmskog serijala Nemoguća misija koji gledatelje svaki put drži u napetoj neizvjesnosti od početka do kraja.

Pogledaj i ovo showbuzz Isti već godinama Koja li je tajna lica Toma Cruisea? On kao da se nije promijenio još od Top Guna, zbog ovih fotki mnoge je i podsjetio na taj hit!

Zar je to stvarno ON? Slavni glumac visio s aviona u letu!

Nemoguća misija uvijek je na granici nevjerojatnoga, a te granice uvijek na kraju i pomiče. Danas, kada su gledatelji vidjeli brojne efekte i već su naviknuli na vratolomije, kako podići tu ljestvicu? Novi nastavak dat će nam odgovor na to pitanje!

Ekskluzivno vam donosimo neke od najzabavnijih i najopasnijih scena iz filma, a pogledajte i kako je snimljena scena u kojoj Ethan Hunt (Tom Cruise) automobilom luđački juri uskim ulicama Maroka, dok mu je suputnik prestravljeni Benji Dunn (Simon Pegg). Da je sve itekako stvarno i realno, potvrdit će vam izbezumljeni izrazi lica glumca Simona Pegga.

Prije nego li odete u kina pogledati film, pripremite se na pravu akciju. Pogledajte neke od najuzbudljivijih scena!

Akcijske scene snimio je i sam Tom Cruise, a bilo je itekako opasno.

Svjetska premijera filma Nemoguća misija: Odmetnuti održana je u Beč¬koj državnoj operi 23. srpnja, a prisustvovali su joj zvijezde filma Tom Cru¬ise, Simon Pegg i Rebecca Ferguson, redatelj Christopher McQuarrie te producenti David Ellison, Dana Goldberg i Don Granger.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene