Rođeni pod sretnom zvijezdom

Nema talenta, nema problema: Oni su postali poznati radeći - NIŠTA!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Oni su postali popularni radeći - ništa!

Neki su svojim radom i trudom stekli milijune, a neki su jednostavno rođeni pod sretnom zvijezdom. Ove poznate osobe pripadaju pod ovu drugu kategoriju.

Pogledaj i ovo showbuzz PRIJE DESET GODINA SVE JE NADMAŠILA Ovako je izgledalo prvo medijsko pojavljivanje Kim Kardashian

Nikada ne biste pogodili koji su poznati muškarci bolovali od bulimije i anoreksije!

Donosimo vam popis nekih slavnih osoba koje su postale popularne - radeći ništa!

1. Obitelj Kardashian

Reality obitelj Kardashian ne uzrujava se zbog manjka talenta, već se fokusiraju na to da zarade što je moguće više novca ne radeći praktički ništa.

Kraljica obitelji, Kim Kardashian, proslavila se snimkom seksa sa svojim bivšim dečkom Ray-Jem, a nakon toga pokretanjem njihovog reality showa 'Keeping Up With The Kardashians.' Nakon toga, Kim je plijenila pozornost javnosti javnom prosidbom, a njezina majka Kris Jenner pokrenula je vlastiti talk show. No, nitko se ne može usporediti sa Scottom Disickom, koji je poznat jedino po tome što je otac djeteta Kourtney Kardashian.

2. La Toya Jackson

Članica obitelji Jackson, La Toya Jackson, nikada nije bila previše talentirana za pjevanje, glumu...Zapravo, za ništa posebno! No, La Toya je uspjela privući pažnju javnosti na sebe. Pojavila se kao članica žirija u nekim reality showovima, poput America's Next Top Model.

3. Paris Hilton

Paris Hilton bila je samo obična nasljednica lanca hotela sve dok je reality show 'The Simple Life' nije učinio poznatom, kao i njezinu prijateljicu Nicole Richie.

Poznata je po svojim 'glupavim' ispadima i snimci seksa, no njezina glazbena karijera brzo se ugasila.

4. Nicole Richie

Prije nego što se pojavila u 'The Simple Lifeu' kao i Paris Hilton, Nicole Richie bila je poznata kao kći Lionela Richieja.

Zatim je uzrokovala 'podizanje obrva' izgubivši kilograme te je izbacila na tržište svoju modnu liniju 'The House of Harlow.'

5. Katie Price

Nekoliko reality showova, plastične operacije i brakovi proslavili su Katie Price, poznatu kao Jordan.

Jordan je čak sudjelovala u nekim vlastitim reality showovima te postala pjevačica. Poznata je po govorenju istine o svojim plastičnim operacijama.

6. Tara Reid

Zvijezda 'Američke pite' bila bi samo jedna u nizu starleta koje dođu i odu da nije slučajno otkrila grudi na crvenom tepihu.

2006. Tara je u jednom intervjuu priznala da je operirala grudi i trbuh.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene