Koja promjena!

Bili su luzeri, a danas su bogati i slavni!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nekada su bili samo nezamjetni klinci, a danas su svjetski poznate zvijezde.

'Star Search' jedan je od prvih talent natjecanja na kojem su nastupile brojne, dana svjetski poznate zvijezde. Danas je 'American Idol' preuzeo slavu koju je nekoć nosio spomenuti talent show.  Upravo su se po u 'Star Searchu' po prvi puta pojavile neke od zvijezda koje danas svi znaju, a nekada su bili nezamjetni klinci na pozornici.

Pogledaj i ovo showbuzz oglasio se na twitteru Justin Timberlake jasno dao do znanja što misli o strašnoj situaciji Britney Spears: "Nevažno kakva je bila naša prošlost..."

1. Justin Timberlake (aka Justin Randall)

Godine 1992. Justin je bio tek 11-godišnji dječak u kaubojskom kostimu. Iako ga danas mnogi smatraju seks simbolom, tada je bio tek slatki dječačić. Tada ga je pobijedila djevojka imena Anna Nardona koja se nikada nije proslavila svojim glasovnim sposobnostima.

2. Destiny's Child (aka Girls Tyme)

Beyoncé Knowles, Kelly Rowland , LaTavia Roberson i LeToya Luckett bile su članice grupe Girls Tyme koja je nastupala u showu 'Star Search'.Djevojke su tada izgubile od rock benda 'Skeleton Crew' no to ih nije pokolebalo. Grupa je kasnije preimenovala ime u Destiny's Child kojeg su činile Beyoncé Knowles, Kelly Rowland i Michelle Williams.

Članstvo u obje grupe uvelike je utjecalo na životni put danas velike dive Beyonce koja se ipak odlučila na solo karijeru.

3. Britney Spears

Britney je još jedna slavna ličnost koja je svoje korake gradila na pozornici 'Star Search-a'. Poznata pjevačica nerijetko je optužena da pjeva na playplayback, a sa samo 10 godina dizala je publiku na noge.

Ups! Opet je pokazala gaćice!

Godine 1992. pobijedio ju je Marty Thomas koji je kasnije priznao da ga je pobjeda veoma šokirala i da nije to očekivao jer je osjećao da je Britney bolja. Usprkos porazu tog puta, Britney je izgradila svoju pjevačku karijeru i danas je među najpoznatijim pjevačicama na svijetu, piše Music Yahoo.


4. Christina Aguilera

Devetogodišnja Christina također je nastupila u poznatom talent showu i također je izgubila. Kao šlag na tortu, poznati voditelj Ed McMahon nije izgovorio njezino ime pravilno. Pjevačica se danas svemu tome može smijati jer je dokazala koliko vrijedi njezin glas postavši sutkinjom u poznatom showu 'Voice'.

5. Usher (aka Usher Raymond IV)

U 'Star Search' pojavio se i 13-godišnji Usher i iako je izgubio, privukao je pažnju A&R zastupnika za 'LaFace Records'. Ostalo je sve prošlost, Usher se proslavio i danas je jedan od najpoznatijih glazbenika.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene