Novi put Nike Bulića

Bivši političar postao glazbenik - ima svoj album!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Niko je 12 godina bio direktor Hrvatske turističke zajednice, a otkako je prošle godine izgubio funkciju, Niko je radio na glazbenom albumu!

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz Lijepa naša VIDEO Gdje živi Klapa s mora?

Nakon što je dugih 12 godina vodio krovnu turističku organizaciju, Hrvatsku turističku zajednicu, Niko Bulić odlučio je prijeći u sasvim nove vode. Točnije, one glazbene pa je snimio i album.

>> Niku Bulića na mjestu direktora HTZ-a zamijenila Meri Matešić

Niko je, naime, sve do listopada 2012. godine bio direktor HTZ-a, a onda je tu funkciju preuzela Meri Matešić. Još 1993. godine bio je čak i ministar turizma.

Iako su se mnogi pitali čime se Niko sad bavi, odgovor je došao danas i to iz Croatia Recordsa!

Kompilacija 'Na kamenu bijelom', na kojoj se nalaze pjesme autora glazbe i teksta Nike Bulića, predstavljena je danas.

Svestrani Niko Bulić počeo je pisati pjesme još '70-ih godina prošlog stoljeća, a prva javno izvedena pjesma bila je 'Prošlo je sve' i to još 1972. godine u tada vrlo popularnoj emisiji Prvi pljesak.

'Iako ga se najviše pamti kao ministra turizma te dugogodišnjeg direktora Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice, Niko Bulić imao je potrebu da ljepote hrvatskog kraja, ali i ljubav prema ženi opiše i u svojim pjesmama. 'Na kamenu bijelom' njegova je treća kompilacija za koju je u šali rekao da mu se najviše sviđa jer on na njoj - ne pjeva', stoji u priopćenju diskografske kuće.

Naime, pjesme su otpjevali mnogi poznati glazbenici. Tako je skromni Kemal Monteno izjavio je da mu je čast naći se na kompilaciji pjesama koje su otpjevali velikani kao što su Oliver Dragojević, Tereza Kesovija, Mladen Grdović i ostali. Sandra Bagarić se našalila da se kao operna pjevačica uspjela dobro snaći u, za nju, neuobičajenom glazbenom pravcu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene