Oscar 2015

Hoće li on privući mlađe gledatelje?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Američka filmska akademija želi privući što više mlađih gledatelja na televizijski prijenos 87. dodjele Oscara zato su izabrali upravo njega!

Glumac Neil Patrick Harris, mlađim gledateljima poznat po sitcomu 'Kako sam upoznao vašu majku', vodit će iduću dodjelu američkih filmskih nagrada Oscar, objavili su organizatori u srijedu.

Pogledaj i ovo showbuzz Kažu sami poznati VIDEO Ups! Trenuci koji su obilježili njihove živote

41-godišnji Harris, koji u toj dugogodišnjoj CBS-ovoj seriji glumi Barneya Stinsona, bio je voditelj dodjele televizijskih nagrada Emmy, a i sam je osvojio tri Emmya za vođenje kazališnih nagrada Tony Awards.

Otkrivena tajna slavnog poljupca Angeline Jolie i njezinog brata Jamesa na Oscarima!

Američka filmska akademija želi privući što više mlađih gledatelja na televizijski prijenos 87. dodjele Oscara. Svečanost 22. veljače 2015. uživo će se iz Los Angelesa prenositi u više od 200 zemalja.

Harris, koji je ove godine osvojio Tonya za najboljeg glumca u mjuziklu 'Hedwig and the Angry Inch', nedavno je glumio u mračnom trileru i kandidatu za Oscara "Gone Girl".

'Odrastao sam gledajući dodjelu Oskara i divio se voditeljima tog showa', rekao je Harris u priopćenju. 'Nastaviti stopama Johnnya Carsona, Billya Chrystala, Ellen DeGeneris i ostalih koji su imali tu čast, to je za mene ostvarenje najljepšeg sna', dodao je. (Hina)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene