Puni baterije

Najseksi baka Balkana uživa i u 64. godini - odmara na Tajlandu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Neda Ukraden vrijeme između koncerata provodi na prelijepom Tajlandu.

Odmarajući na Phuketu, jednom od najvećih tajlandskih otoka, Neda Ukraden je uživala u ljepotama predivnih pješčanih plaža, obrubljenim palmama, kupajući se u iznimno prekrasnom toplom moru.

Pogledaj i ovo Neda Ukraden - 3 njoj su 73 godine!? Iznenadit ćete se kad vidite kakve potpetice nosi Neda Ukraden, u ovakvim cipelama teško bi se snašle i njene puno mlađe kolegice!

Nakon spomenutog odmora, Neda će već sutra na Dan zaljubljenih, 14.02. održati koncert u Ljubljani u Steklenoj dvorani Gospodarskega razstavišča, pjevajući svoje najveće hitove. Veliko iznenađenje Neda priprema svojoj publici diljem regije upravo 14.02.2015., premijeru pjesme i video spota 'Subota'!

Ni sa 64 godine Neda Ukraden ne pokazuje znakove umora.

 

Bojan Vasić zaslužan je za glazbu, aranžman i produkciju, dok je Divna Milovanović napravila tekst. Video spot 'Subota' sniman je u produkciji IDJvideos-a, pod redateljskom palicom Andreja Ilića, te ostale ekipe, Đorđe Trbovića, direktora fotografije i Borisa Zeca koji stoji iza montaže.

Ne propustite koncert Nede Ukraden 14.02. u Ljubljani, Steklena dvorana Gospodarskega razstavišča, te premijeru novog hita 'Subota'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene