444304
444304
444304
444304
444304

KAKVO SEKSI TIJELO Pjevačica odabrala neretvansku dolinu za ljetovanje

  • , 24.07.2016., 10:24
  • Autor:
  • komentara

Samo za naš portal, pjevačica je poslala nekoliko fotografija sa svojeg odmora.

 
 
 
 
Neda Parmać (FOTO: Privatni album)
Neda Parmać (FOTO: Privatni album)

Pjevačica Neda Parmać odlučila je odmarati u rodnim Pločama. Sa suprugom Damirom i kćeri Adrianom otputovala je na jug Dalmacije kako bi cijela obitelj bila na okupu.

Neda Parmać sa suprugom, kćeri i ocem (FOTO: Privatni album)

Neda je nastupe na vjenčanjima stavila po strani kako bi se stigla odmoriti. 'Ove godine odmaram i radim više no ikad. Uzela sam pauzu od vjenčanja i prihvatila samo koncerte na Jadranu tako da sam u Pločama odakle putujem na nastupe. Ne znam koliko ljudi znaju o našoj dolini ali imam tu sreću da mi je ušće 10 min vožnje od Ploča, a Peračko blato samo 5 minuta. Tu uživamo svaki dan! Na žalost, doma dolazim samo ljeti ali zato se nauživam naše prirode i našeg mora i naših jezera' kazala je Neda koja odmor iskoristi i kako bi zapjevala s obitelji.

Pogledajte i video u kojem je Lana Jurčević slučajno pokazala guzu.

Neda Parmać (FOTO: Privatni album)

'Od 23. do 27. Srpnja, sestra i ja, imamo angažman na Hvaru nakon čega nastupamo 28.7. u Splitu i 30. u Poreču, a nakon toga tjedan dana selim sa obitelji na Dugi otok. Pa nakon toga opet vjenčanja u Zagrebu i nastupi po obali ali ću iskoristiti svaku priliku da se vratim dok je toplo' otkrila je Neda.

Pogledajte i seksi voditeljicu koja je svojom fotografijom srušila Instagram.

Dolina Neretve (FOTO: Privatni album)

Čini se kako Nedina nova pjesma 'Oslobodi me od nas', Nedu oslobodila od estradnog stresa.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se