Pakao počinje u šumi

Neda Parmać kao dio njemačke horor priče!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjesma 'Give me a sign' na soundtracku nagrađivane njemačke horor komedije

Četiri prijatelja koji su zajedno bili u specijalnoj vojsci (KSK), odlaze za vilend u kamp. Opuštanje, zabava, cuga. Kamp se nalazi duboko u šumi. Nakon lude noći, počinje "pakao". Jedna osoba pretvara se u čudoviste gladno ljudskog mesa.

Pogledaj i ovo Neda Parmać - 2 "svaka čast" Feminemka se pohvalila hrabrim činom na samom početku godine: "Ležim pokrivena i hladno mi je dok te gledam!"

Ne, to nije vikend koji se dogodio Nedi Parmać, već je opisana radnja filma "CAEDES - Die Lichtung des Todes", njemačke horor komedije koja je snimana 2013. Film je prikazan u više od 150 kina u Njemačkoj, a sudjelovao je i osvojio nagrade na brojnom svjetskim fantasy/horror festivalima. Glumačka ekipa sastavljna je od poznatih njemačkih glumaca, a najprepoznatjliviji je Florian Simbeck, glumac i komičar koji je postao gotovo kultna figura njemačke komedije.

Glazbu za film potpisuje Trevor Coleman, filmski kompozitor iz New Zelanda koji iza sebe ima čak 3 nominacije za nagradu Emmy.

Na soundtracku filma nalazi se i pjesma "Give me a sign" čiji tekst potpisuje Neda Parmać koja pjesmu i izvodi, dok je za glazbu zaslužan Slavko Spoinak. Izlet u filmske vode našoj je glazbenici bio, kako sama ističe, pravi izazov.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene